Notícies

Tornar a portada

El Futbol Solidari de l’Escola Pia Santa Anna Mataró arriba a la XVIII edició

El proper cap de setmana del 21 i 22 de desembre se celebraran les XVIII Jornades de Futbol Solidari, activitat promoguda pel Grup d’Esplai l’Erol (Escola Pia Santa Anna-Mataró) amb la col·laboració d’altres persones i entitats de l’Escola Pia de Catalunya. Durant tot el cap de setmana es realitzaran partits de futbol amb la finalitat de recollir diners pel projecte de l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal d’instal·lació d’un sistema de reg gota a gota en el Centre de Promoció Agrària de M’Lomp.

Al marge dels partits de futbol, durant tot el cap de setmana també s’organitzen altres activitats obertes a tothom:

• ACTIVITATS PELS MÉS MENUTS

- Macromural: gran puzle en què cada participant pinta una part del
mural i l’enganxa ajudant així a descobrir el gran dibuix que s’hi amaga.

- Pintar cares.

- Gimcana atemporal: gimcana individual que qualsevol infant pot
començar i acabar quan vulgui, al llarg del cap de setmana.

• ACTIVITATS REMUNERADES

- Bingo solidari
- Buscamines o Petaglobus

• ESPECTACLES I TALLERS: activitats per a tots els públics que ajuden a amenitzar el cap de setmana. Algunes de les que hem ofert altres anys són: taller de castellers, obra de teatre de Caravana de Colònies Jordi Turull, taller de dansa, concerts…

• SERVEI DE BAR

Més informació Fútbol Solidari al bloc Esplai l’Erol

REFORMA DE LA GRANJA ESCOLA DE M’LOMP

Instal∙lació d’un sistema de regadiu gota a gota

Aquest projecte està encaminat a la reforma de les infraestructures i la reestructuració de la formació i l’activitat del Centre de Promoció Agrària de M’Lomp. Aquesta institució, amb més de 30 anys de trajectòria, és un suport important per als joves agricultors i ramaders de la regió, tant pel què fa a la formació professional de 3 anys de durada que ofereix, com pel què fa a l’ajut a la instal•∙lació i seguiment dels mateixos joves. Amb el temps i l’ús, però, les instal•∙lacions del Centre de Promoció Agrària han anat quedant deteriorades, i cal una reforma integral de tot el Centre per tal d’afrontar en condicions el futur i les noves orientacions que es volen portar a terme.

El projecte neix de la necessitat d’oferir una bona formació professional als joves de la regió per tal que puguin desenvolupar una tasca laboral a la seva pròpia zona i no es vegin obligats a emigrar cap a altres regions per manca d’oportunitats laborals.